ريش بالفرن مع البصل القاورما
المقدير
ريش بقرى قطعة واحدة(نحو 3كيلو ).اوحسب الرغبة
معلقتين روزمارى
معلقتين زعتر. قليل من جوزة الطيب . ملح . فلفل . 8فص ثوم
نصف كيلو بصل قاورما 3ثمرة بطاطس تقطع ارباع طويلة
الطريقة
يسخن الفرن
يخلط الروز مارى والزعتر وجوزة الطيب والملح والفلفل
توزع خلطة الاعشاب على الريش وتوزع فصوص والثوم عن طريق غرسها داخل الحم وتترك فى الثلاجة لمدة 3 ساعات
يحمر البصل القاورما والبطاطس فى قليل من الزيت وتوضع قطعة الريش فى صينية وحولها البصل والطاطس وتغطى
بالورق الالومنيوم وتدخل الفرن
يكشف الغطاء من حين لاخر وتسقى قطع اللحم بالصلصة وقبل النضج يكش الالومنيوم حتى يحمر الوجة
وتقدم قطع الريش ساخنة وحولها البطاطس والبصل القاورما وتجمل بالبقدونس
وبالهناء والشفاء
[center]